Verkkokurssi parisuhteen yhteisen kasvun ja tunneyhteyden vaalimisen tueksi

Yhteistyössä Hidasta Elämää kanssa

Ilmoittaudu mukaan!

Yhdessä olette enemmän

Ei ole olemassakaan parisuhdetta, jossa ei koskaan nousisi haastavia tunteita tai tilanteita. Parisuhteesta voi tulla paikka, jossa vilpittömästi kasvatte yhdessä mutta olette silti yksilöitä. Tämä kysyy taitoja, joita ei koulussa valitettavasti opeteta.

Ymmärrystä lisääviä videoita

Kurssi sisältää seitsemän valmennusvideota, joissa parisuhteen tärkeitä ja joskus arkojakin teemoja käsitellään hyväksyvässä ja avoimessa hengessä. Mukana lisäksi harjoituksia yhdessä tehtäväksi.

Autenttinen kasvu kysyy rehellisyyttä

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta osuudestasi - armollisesti, rehellisesti ja myötätunnolla?  Parisuhteessa kysytään  tiimipelaus taitoja, yhä uudestaan ja uudestaan me-henkeen palaamista.

Ilmoittautukaa mukaan!

Kurssin tiedot

✅ Kurssi sisältää 7 x valmennusvideota (n. 45-50min / video) 
✅ Mukana myös useampi pariharjoitus
✅ Kurssin hinta 99 €
✅ Tarvitset mukaan toimivan nettiyhteyden sekä avoimen mielen ja herkän sydämen. 
✅ Kurssille voi osallistu yksin tai yhdessä
✅ Kurssimateriaali on käytössäsi heti

Huom! Kurssi ei luonnollisestikaan korvaa pariterapiaa. Kurssia ei ole myöskään tarkoitettu tulehtuneeseen ja akuuttiin kriisitilaan, mutta kurssista voi toki olla hyötyä muun tuen ohella.

Ilmoittautukaa mukaan tästä

Kurssilla käsiteltäviä teemoja

⚜️ 1. Mitä aikuinen parisuhde kysyy? Mitkä elementit tekevät suhteesta toimivan, mikä taas tuo suhteeseen haastetta JA MITEN näistä haasteista voisi mennä läpi yhdessä? Millainen alitajuinen malli minulla on parisuhteesta? Mitä on kasvaa suhteessa yhdessä?

⚜️ 2. Kiintymyssuhde malli: Miten sinä kiinnyt? Jokaisella meistä on alitajuinen malli kiintymisestä joka aktivoituu lähes poikkeuksetta aikuisissa parisuhteissa. Tietoiseksi tuleminen omasta ja kumppanin kiintymystyylistä voi tuoda valtavasti ymmärrystä suhteestanne ja opitte lisäksi keinoja miten vahvistaa ja luoda välillenne turvaa sekä selkeyttä.

⚜️ 3. Elämänkaari ja erilaiset roolijaot- miten voisin olla suhteessa kokonainen? Parisuhteissa aktivoituu tyypillisesti erilaiset roolijaot sekä lapsuudessa opitut keinot hakea rakkautta. Miten arvokasta onkaan että näitä alitajuisia suhteen dynamiikkaan vaikuttavia asioita voi tunnistaa suhteessa ja harjoitella yhdessä hellittämään alitajuisista selviytymiskeinoista. Parhaimmillaan parisuhde on turvallinen tila saada korjaavia kokemuksia, vaikkei kukaan meitä voi eikä kuulu menneisyyden haavoilla pelastaa. 

⚜️ 4. Emotionaalinen turva tuo tilan terveelle erillisyydelle: Miten luotte suhteen jossa on turvallista olla oma itsensä? Monella meistä on vaillejäämisiä turvallisen kiintymyksen alueella. Mitä on emotionaalinen turva ja miten voitte vahvistaa sitä välillänne? Millaisia tarpeita teillä on ja miten ilmaisette ja huomioitte niitä?

⚜️ 5. Konfliktit ja kommunikaatio - Miten te kohtaatte haastavia tilanteita? Parisuhteessa tulee vääjäämättä vastaan tilanteita, jotka ovat kitkaisia. Konfliktien välttäminen ei ole suhteelle hyväksi - mutta viisaan ja sydämestä käsin kommunikoimisem taidot haastavissa tilanteissa taas ovat taito jota on ensiarvoisen tärkeää harjoitella. Millaiset asiat ovat latautuneita ja miten niiden latausta voisi purkaa?

⚜️ 6. Femiini ja maskuliini energia. Femiini ja maskuliini energia ovat kummatkin sekä miehessä että naisessa. Parisuhteessa vetovoiman kannalta femiini sekä maskuliini energia ovat oleellisia luomaan polariteettia. Mikä on femiinin energian syvin kaipuu, entä maskuliinin? Miten voisimme jalostaa nämä lahjoiksi suhteessamme? Tässä osiossa tutkimme myös hieman seksuaalisuutta.

⚜️ 7. Yhdessä te olette enemmän ja olette silti aina yksilöitä. Tässä osiossa käydään suhteen näkökulmasta läpi merkityksellisen elämän 7 osa-aluetta, jossa pääsette yhdessä ja yksilöinä pysähtymään tärkeiden teemojen äärelle luoden suuntaa tulevaisuudelle, mutta ennenkaikkea arjelle joka tuntuu teille yhdessä merkitykselliseltä ja todelta.

Tervetuloa mukaan kurssille

Lyhyt video kurssin ensimmäisestä osiosta katsottavaksesi

Kurssi sisältää 7 x valmennusvideota (n. 45-50min / video)

 

 

Vaalikaa yhteyttänne <3

Opitte taitoja, jotka kulkevat mukananne parhaimmillaan vuosia ja lopun elämää.

Olemme mukana!

Tilaa uutiskirje

Inhimillinen itsetuntemus uutiskirje, noin kerran viikossa suoraan sähköpostiosoitteeseesi.