Online työpaja aikuisista kiintymyssuhteista

Hyvä kommunikaatio kysyy itsetuntemusta

Toimimaton kommunikaatio on usein ns. reaktiivista kommunikaatiota. Tällöin kuulemme ja kommunikoimme usein tulkinnoista, oletuksista ja usein myös väärinkäsityksistä käsin.

Näin kommunikaatiosta jää puuttumaan se, mikä usein auttaa ihmisiä yhteistyöhön, eli tietynlainen inhimillisen haavoittuvaisuuden näyttäminen. Kun kommunikoimme reaktiivisuudesta käsin, jäävät keskustelut usein pyörimään kehää, eivätkä ne vaan mene mihinkään.

On mahdollista opetella selkeää ja kunnioittavaa kommunikaatiota, jolloin mahdollisuutemme yhteyteen, yhteistyöhön ja siihen että kumpikin kokee itsensä merkitykselliseksi on huomattavasti mahdollisempaa.
Näitä taitoja opetan online työpajalla.

Hyvä kommunikaatio ei vaadi alistumista, eikä ylimiellyttämistä, joskus tarvitsemme vahvistusta siihen että uskallamme olla lempeästi jämäkämpiä, joskus taas tarvitsemme vahvistusta siihen että vaativissakin tilanteissa voisimme säilyttää kunnioittavan kohtaamisen.

Vaikeitakin asioita on mahdollista käsitellä siten, että keskustelu ilmapiiri on turvallinen.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt

Online työpajan aikana opit

💚 Tunnistamaan millaisista erilaisista sisäisistä tiloista käsin kommunikaatio nousee, ja miten voit itse tietoisesti auttaa itseäsi kommunikoimaan ja kuuntelemaan selkeämmästä kohdasta käsin

💚 Miten vahvistaa turvallisen kommunikaation kokemusta

💚 Löytämään helpommin sen, mitä olen oleellista kommunikoida ja kuinka tehdä sen tavalla, joka mahdollistaa dialogia

💚 Tunnistamaan kommunikaation kielteisiä kehiä ja astumaan itse pois kehältä joka ei vie mihinkään

💚 Keinoja ristiriita tilanteisiin ja rajojen ilmaisuun ja niissä pysymiseen: Tämänkin kaiken voi tehdä siten että säilyy kunnioittavana

💚 Työkaluja parempaan kuunteluun

💚 Ja paljon muuta

Online työpaja sopii sinulle joka

💛 Haluat parantaa kommunikaatio taitojasi parisuhteessa tai muissa tärkeissä suhteissa
💛 Oppia tunnistamaan toimimattoman kommunikaation kehät ja harjoitella keskustelemaan vaativistakin aiheista arvokkaasti
💛 Ja toisaalta myös oppia rajoja, milloin on viisasta ottaa tauko, ja miten mennä vaativista tilanteista läpi

Huom!
Me voimme vaikuttaa omaan kommunikaatiomme, mutta emme siihen miten toinen siihen reagoi.

Työpaja sopii sekä parisuhteen kommunikaation parantamiseen tai ylipäätänsä parempien ja toimivampien kommunikaatiotaitojen harjoittelun tueksi.

Mitä käytännössä:

✅ Työpaja tallenne on heti katsottavissa ja käytössäsi 30.10.2023 asti.
✅ Työpajan kesto: n. 2h
✅ Hinta: 49 €

Työpajan vetää

Eevi Vuoristo tietää, miltä ahdistus ihmissuhteissa tuntuu ja miten kuluttavia turvattomat suhdekuviot voivat olla. Oman kokemuksen lisäksi Eevi on auttanut satoja ihmisiä ymmärtämään syvemmin itseään ja suhteitaan, sekä katkaisemaan satuttavia suhdekuvioita.

Eevi on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, pariterapeutti ja kouluttaja joka on kirjoittanut kolme kirjaa: Ole itsellesi armollinen (2018), Ymmärrä itseäsi ymmärrä suhteitasi (2020) ja Tunne itsesi parisuhteessa (2022). Eevi pitää myös suosittua @inhimillinenitsetuntemus Instagram-tiliä.

Eevin tyyli puhua vaativistakin aiheista on helposti ymmärrettävä, maanläheinen ja samaan aikaan syvällinen ja keveä.