Verkkoluentosarja aikuisesta kiintymyssuhteesta

Sinulle joka haluat ymmärtää parisuhteessa toistuvia kaavoja syvemmin, jotta voisit eheytyä ja löytää emotionaalisesti turvallisen tavan olla suhteessa

Kurssi on osa Inhimillinen itsetuntemus Kuukausijäsenyyttä

Tutustu kuukausijäsenyyteen

Huom!

Tutustu myös uuteen 2022 kuvattuun Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi - Verkokurssi aikuisista kiintymyssuhteista -kurssiin. Se ei ole osa Kuukausijäsenyyttä ja löydät sen täältä.

Placeholder Image
Lue lisää Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi - verkkokurssi aikuisista kiintymyssuhteista
Placeholder Image

Välttelevä kiintymystyyli

Välttelevä kiintymystyyli on suhteessa usein emotionaalisesti etäinen. Välttelevän on vaikea päästää ketään oikeasti lähelle. Hän pyrkii selviämään aina itse, yksin. Tutkimuksien mukaan välttelevästi kiintyneet ovat onnettomimpia, sillä he työntävät pois hyvin inhimillistä tarvetta läheisyyteen.

Placeholder Image

Ristiriitainen kiintymystyyli

Ristiriitainen kiintyjä kokee olevansa suhteessa altavastaaja, se joka yrittää enemmän ja se joka rakastaa enemmän. Ristiriitainen kiintyjä usein päätyy suhteessa jahtaamaan välttelevän rakkautta. Ristiriitainen kiintyjä ahdistuu helposti ja pelkää suhteen menettämistä. 

Placeholder Image

Turvallinen kiintymystyyli

Turvallisesti kiintynyt ei koe läheisyyttä eikä erillisyyttä uhkana. Turvallisessa suhteessa on tilaa läheisyydelle ja erillisyydelle. He eivät pelaa pelejä, viestivät tunteistaan ja tarpeistaan suoraan. He haluavat kohdella kumppaniaan kunnioittavasti ja odottavat samaa myös itselleen.

Kiintymyssuhdemalli tuo syvää ymmärrystä ja itsetuntemusta

Kiintymyssuhde mallissa on neljä erilaista kiintymystyyliä. Välttelevä, ristiriitainen, turvallinen ja jäsentymätön (n. 2-3% väestöstä).

Omaksuttu kiintymystyyli on alitajuinen malli läheisestä ihmissuhteesta, joka aktivoituu usein parisuhteessa.

Kiintymyssuhteiden tuntemus antaa mahdollisuuden syvälliseen ymmärrykseen omasta ja toisen parisuhde käyttäytymisestä, taustalla olevista alitajuisista uskomuksista ja peloista.

Placeholder Image

Ilmoittaudu mukaan

Opit lisää itsestäsi ja ihmissuhteistasi syvällisellä sekä autenttisella tavalla ja löydät keinoja eheytymisen tueksi

Kurssi on osa Inhimillinen itsetuntemus Kuukausijäsenyyttä

Tutustu kuukausijäsenyyteen

Läheisyys ja terve erillisyys ovat turvallisen kiintymyksen lahja

Usein haasteet parisuhteissa johtuvat kiintymystyylistä, joka ei ole turvallinen. Kiintymystyyli ei tietenkään ole ainoa haaste parisuhteissa, eikä siten myöskään kaiken kattavia selityksiä tarjoava. Meillä jokaisella on lisäksi oma persoonamme, haavamme, pelkomme, toiveemme, kaipuumme ja opitut reagointimallimme.

Ymmärtämällä edellä mainittuja yhdessä kiintymyssuhdemallin kanssa, lisääntyy ymmärrys itsestä ja ihmissuhteista merkittävästi.

Hyvä uutinen on se, että kiintymyssuhdemallia voi eheyttää, jos se ei ole turvallinen. Se ei ole ihan pikku juttu, mutta on hyvä tietää että se on mahdollista sitoutumalla omaan itsetuntemustyöskentelyyn ja turvallisen vuorovaikutuksen harjoitteluun.

Placeholder Image
Placeholder Image

Miten luentosarja toimii käytännössä?

  • Kurssiin kuuluu 5 verkkoluentoa, joiden kesto on n. 45-50 min / video, lisäksi mukana on kirjalliset yhteenvedot
  • Luennot ovat elävästi kerrottuja, inhimillisiä kokemuksia sisältäviä - eivät niinkään koulumaisia kalvosulkeisia
  • Extrat-osio, jossa Eevi vastaa aiheesta nousseisiin kysymyksiin (yhteensä n. 50 min videoita)
  • Videot voit hyvin katsoa tai kuunnella silloin kuin sinulle itse sopii, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden
  • Luentosarjan on osa Kuukausijäsenyyttä
Placeholder Image

"Kiitos, tämä oli valtavan hyvä kokonaisuus! Katsoimme puolison kanssa yhdessä ja saimme keskusteltua luentojen teemojen innoittamana hyvinkin syvällisesti"

Placeholder Image

"Tunnistin itseni vahvasti ristiriitaisesti kiintyneeksi ja se tuntuu samalla kirpaisevalta mutta helpottavalta. En olekaan ainoa ja nyt ymmärrän miten voin lähteä eheyttämään omaa tapaani kiintyä"

Placeholder Image

"Ihan kuin olisit oikeasti ollut paikan päällä puhumassa! Esimerkit olivat  hyviä ja luentosarja pääsi hyvällä tavalla ihon alle. Arvostan kovasti työtä jota teet. Kuuntelin luennot kahteen kertaan."

Ilmoittaudu mukaan

Verkkoluentosarjalla opit itsestäsi ja siitä miten suhteissa reagoit syvällisellä ja armollisella tavalla. Saat myös konkreettisia työkaluja toipumisen tueksi.

Kurssi on osa Inhimillinen itsetuntemus Kuukausijäsenyyttä

Tutustu kuukausijäsenyyteen

Usein kysytyt kysymykset

"Minulla on jo kirja. Onko kurssi silti minulle vielä hyödyllinen?"

Kurssi sopii hyvin vaikka sinulla olisi jo kirja, online kurssilla käsitellään myös teemoja joita ei kirjaan mahtunut ollenkaan.