Verkkokurssi parisuhteen yhteisen kasvun ja tunneyhteyden vaalimisen tueksi

Verkkokurssi on siirretty osaksi Inhimillinen itsetuntemus kuukausiryhmää.

Tutustu kuukausiryhmään

Yhdessä olette enemmän

Ei ole olemassakaan parisuhdetta, jossa ei koskaan nousisi haastavia tunteita tai tilanteita. Parisuhteesta voi tulla paikka, jossa vilpittömästi kasvatte yhdessä mutta olette silti yksilöitä. Tämä kysyy taitoja, joita ei koulussa valitettavasti opeteta.

Ymmärrystä lisääviä videoita

Kurssi sisältää seitsemän valmennusvideota, joissa parisuhteen tärkeitä ja joskus arkojakin teemoja käsitellään hyväksyvässä ja avoimessa hengessä. Mukana lisäksi harjoituksia yhdessä tehtäväksi.

Autenttinen kasvu kysyy rehellisyyttä

Oletko valmis ottamaan vastuun omasta osuudestasi - armollisesti, rehellisesti ja myötätunnolla?  Parisuhteessa kysytään  tiimipelaus taitoja, yhä uudestaan ja uudestaan me-henkeen palaamista.

Kurssin tiedot

✅ Kurssi sisältää 7 x valmennusvideota (n. 45-50min / video) 
✅ Mukana myös useampi pariharjoitus
✅ Tarvitset mukaan toimivan nettiyhteyden sekä avoimen mielen ja herkän sydämen. 
✅ Kurssille voi osallistu yksin tai yhdessä

Huom! Kurssi ei luonnollisestikaan korvaa pariterapiaa. Kurssia ei ole myöskään tarkoitettu tulehtuneeseen ja akuuttiin kriisitilaan, mutta kurssista voi toki olla hyötyä muun tuen ohella.

Verkkokurssi on siirretty osaksi Inhimillinen itsetuntemus kuukausiryhmää.

Lue lisää kuukausiryhmästä

Kurssilla käsiteltäviä teemoja

⚜️ 1. Mitä aikuinen parisuhde kysyy? Mitkä elementit tekevät suhteesta toimivan, mikä taas tuo suhteeseen haastetta JA MITEN näistä haasteista voisi mennä läpi yhdessä? Millainen alitajuinen malli minulla on parisuhteesta? Mitä on kasvaa suhteessa yhdessä? 

⚜️ 2. Kiintymyssuhde malli: Miten sinä kiinnyt? Jokaisella meistä on alitajuinen malli kiintymisestä joka aktivoituu lähes poikkeuksetta aikuisissa parisuhteissa. Tietoiseksi tuleminen omasta ja kumppanin kiintymystyylistä voi tuoda valtavasti ymmärrystä suhteestanne ja opitte lisäksi keinoja miten vahvistaa ja luoda välillenne turvaa sekä selkeyttä.

⚜️ 3. Elämänkaari ja erilaiset roolijaot- miten voisin olla suhteessa kokonainen? Parisuhteissa aktivoituu tyypillisesti erilaiset roolijaot sekä lapsuudessa opitut keinot hakea rakkautta. Miten arvokasta onkaan että näitä alitajuisia suhteen dynamiikkaan vaikuttavia asioita voi tunnistaa suhteessa ja harjoitella yhdessä hellittämään alitajuisista selviytymiskeinoista. Parhaimmillaan parisuhde on turvallinen tila saada korjaavia kokemuksia, vaikkei kukaan meitä voi eikä kuulu menneisyyden haavoilla pelastaa. 

⚜️ 4. Emotionaalinen turva tuo tilan terveelle erillisyydelle: Miten luotte suhteen jossa on turvallista olla oma itsensä? Monella meistä on vaillejäämisiä turvallisen kiintymyksen alueella. Mitä on emotionaalinen turva ja miten voitte vahvistaa sitä välillänne? Millaisia tarpeita teillä on ja miten ilmaisette ja huomioitte niitä?

⚜️ 5. Konfliktit ja kommunikaatio - Miten te kohtaatte haastavia tilanteita? Parisuhteessa tulee vääjäämättä vastaan tilanteita, jotka ovat kitkaisia. Konfliktien välttäminen ei ole suhteelle hyväksi - mutta viisaan ja sydämestä käsin kommunikoimisem taidot haastavissa tilanteissa taas ovat taito jota on ensiarvoisen tärkeää harjoitella. Millaiset asiat ovat latautuneita ja miten niiden latausta voisi purkaa?

⚜️ 6. Feminiini ja maskuliini energia. Feminiini ja maskuliini energia ovat kummatkin sekä miehessä että naisessa. Parisuhteessa vetovoiman kannalta femiini sekä maskuliini energia ovat oleellisia luomaan polariteettia. Mikä on femiinin energian syvin kaipuu, entä maskuliinin? Miten voisimme jalostaa nämä lahjoiksi suhteessamme? Tässä osiossa tutkimme myös hieman seksuaalisuutta.

⚜️ 7. Yhdessä te olette enemmän ja olette silti aina yksilöitä. Tässä osiossa käydään suhteen näkökulmasta läpi merkityksellisen elämän 7 osa-aluetta, jossa pääsette yhdessä ja yksilöinä pysähtymään tärkeiden teemojen äärelle luoden suuntaa tulevaisuudelle, mutta ennenkaikkea arjelle joka tuntuu teille yhdessä merkitykselliseltä ja todelta.

Kurssin ohjaa

Eevi Vuoristo on itsetuntemusohjaaja, lyhytterapeutti, pariterapeutti ja kouluttaja joka pitää suosittua @inhimillinenitsetuntemus instagram tiliä.

Eevi on kirjoittanut kolme kirjaa Ole itsellesi armollinen, Ymmärrä itseäsi ymmärrä suhteitasi ja Tunne itsesi parisuhteessa. Terapia työtä Eevi on tehnyt yli 5 vuoden ajan.

Eevi on kokenut verkkokurssien pitäjä, jonka koulutustyyli on samaan aikaan syvällinen sekä inhimillinen.

Palautetta kurssista

"On todella hyvää asiaa ja tämä kurssi on tuonut meille parina tosi paljon ❤️ ollaan tehty vasta kaksi ekaa moduulia mutta käytetty paljon aikaa niihin ja keskusteltu. Innolla odotetaan seuraavaa. Tosi hyviä juttuja tullut meidän arkeen ja mun mies kysyy nykyään multa usein: millainen mies olen ollut sulle tänään? :D"

"Kiitos todella arvokkaasta kurssista!
Tunneyhteys on lisääntynyt ja ymmärrys kiintymystyyleihin liittyen. Tulemme palaamaan harjoituksiin varmasti useaan kertaan!"

"Kiitos paljon kurssista, se on avannut silmiä ja antanut konkreettista ymmärrystä moneen asiaan. Olemme käyneet monta hyvää ja antoisaa keskustelua kurssin ansiosta, ja lisää on varmasti vielä tulossa."

Vaalikaa yhteyttänne <3

Opitte taitoja, jotka kulkevat mukananne parhaimmillaan vuosia ja lopun elämää.

⭐ Tervetuloa mukaan!