Ohjeet Zoom webinaarille / työpajaan liittymiseen

Ohjeet webinaariin/työpajaan liittymiseen

Webinaariin osallistuminen vaatii ilmaisen Zoom Cloud Meeting ohjelman jonka voit ladata etukäteen seuraavien linkkien kautta:

Ohjeet liittymiseen

  • Zoom linkki toimitetaan sinulle sähköpostitse, tai se voi löytyä kurssimateriaalista tai suoraan oston jälkeen kiitos sivulta. Lisäksi läydät samasta paikasta Meeting-ID:n ja salasanan. Jos käytät linkkiä et tarvitse kahta jälkimmäistä.
  • Kun avaat linkin niin sinut ohjataan Zoom:in nettisivuille, jossa sinua pyydetään lataamaan/avaamaan Zoom ohjelma. Jos et ole sitä vielä ladannut, niin lataa se nyt itsellesi. Jos olet jo sen ladannut, pyytää se sinua avaamaan ohjelman.
  • Ohjelman käynnistyessä se mahdollisesti kysyy tapahtuman ID:tä ja salasanaa, jotka löydät samasta paikasta kuin linkinkin. Niiden avulla pääset liittymään Zoom-tapahtumaan. Jos avaat linkin niin näitä ei tarvitse erikseen laittaa.
  • Kun olet liittynyt tapahtumaan, ja yhteys on auki niin klikkaa vielä ohjelman vasemmasta alareunasta "Join audio" niin saat Eevin äänen kuulumaan.
  • Tsekkaa myös chatista lisäohjeita. Chat eli keskustelualue löytyy kännykällä "Participants" napin takaa avautuvan valikon alareunasta.

Lisätietoja ja video-ohjeet webinaarille liittymiseen löydät Zoomin omilta sivuilta (englanniksi).

Webinaarille voi myös osallistua nimettömänä

Nimen vaihto Zoom webinaareissa

Zoom webinaareissa voit itse päättää oman nimesi. Sen voi päättää ennen webinaariin liittymistä ja sen voi myös vaihtaa webinaarin aikana avaamalla "Participants" osion ja viemällä hiiren oman nimen päälle jolloin esiin tulee nappi "more >" jota klikkaamalla tulee esiin vaihtoehto "rename" josta nimen voi vaihtaa, ks kuva.