Verkkokurssi läheisriippuvuudesta toipumisen tueksi

Tuoko läheinen ihmissuhde elämään toistuvasti ahdistusta?

Ilmoittaudu mukaan!

Kenenkään ei kuulu kannatella suhdetta yksin

Läheisriippuvaisuuteen taipuvainen on suhteessa se, joka yrittää yli voimavarojensa ymmärtää, joustaa, sopeutua ja mukautua - omalla kustannuksellaan. Läheisriippuvuuden taustalla on usein inhimillinen halu säilyttää rauha ja löytää turva - mutta ne eivät valitettavasti useinkaan löydy ilman terveitä rajoja.

Et ole tyhmä tai viallinen

Läheisriippuvuaiset taipumukset eivät koskaan kerro kenenkään viallisuudesta. Moni kyllä tietää järjellä, että tämä ei ole hyväksi. Silti oman käytöksen muuttaminen on hemmetin vaikeaa! Et ole yksin, etkä ainoa. Läheisriippuvuus on usein opittu selviytymiskeino, josta ei pysty pelkällä tahdonvoimalla luopumaan. Tarvitaan syvempää itsetuntemuksen lisäämistä sekä omien ääriviivojen vahvistamista.

Miten olla terveellä tavalla omalla puolellaan?

Verkkokurssilla tutkitaan avaavien luentojen ja harjoituksien kautta sitä, mikä auttaisi juuri sinua vahvistamaan tervettä itsekunnioitusta, kuulemaan syvemmin omia tarpeitasi ja ottamaan vastuun siitä ihmisestä kehen voit oikeasti vaikuttaa - eli omasta itsestäsi.

 

Ilmoittaudu kurssille

Mitä käytännössä?

✅ Kurssi sisältää verkkoluentoja ja harjoituksia prosessisi tueksi

✅ Kaikki sisältö on heti katsottavissa, joten voit aloitta kurssin koska haluat.

✅ Kurssin materiaali on käytössä 4 kk ostohetkestä.

✅ Tarvitset kurssia varten vain toimivan nettiyhteyden ja muistiinpanovälineet.

✅ Kurssin hinta 69 €

 Lue lisää kurssilla käsiteltävistä teemoista alempaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Kurssin ohjaa Eevi Vuoristo joka on kirjoittanut läheisriippuvuudesta toipumisesta kirjassaan Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi

Mitä käytännössä?

✅ Kurssi sisältää verkkoluentoja ja harjoituksia prosessisi tueksi

✅ Kurssi materiaali on käytössä helmikuun 2022 loppuun saakka.

✅ Tarvitset kurssia varten vain toimivan nettiyhteyden ja muistiinpano välineet

✅ Kurssin hinta 59 €

Lue lisää kurssilla käsiteltävistä teemoista alempaa.

Ilmoittaudu mukaan!

Kurssin ohjaa Eevi Vuoristo joka on kirjoittanut läheisriippuvuudesta toipumisesta kirjassaan Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi

Kurssilla käsiteltäviä teemoja

💎 Osa 1 - Mitä läheisriippuvuus on minun kohdallani? 

Mikä sen hinta on kohdallani? Mitä oikeastaan pelkään?  Mikä olisi juuri minulle tie autenttiseen toipumiseen?

💎 Osa 2 - Psykologinen turva

Läheisriippuvuuden taustalla on usein syvää turvattomuutta, jota koitetaan alitajuisesti ratkaista kontrolloimalla, ylisopeutumalla, miellyttämällä tai rajattomuudella. Mistä turvan kokemus muodostuu ja miten sitä voisi vahvistaa? 

💎 Osa 3 - Tarpeet ja rajat

Läheisriippuvaisiin käytösmalleihin taipuvainen unohtaa usein omat tarpeet ja rajat - mutta silti riippuvuussuhde palvelee jotain tarpeita - mitä ne ovat ja miten näitä tarpeita voisi täyttää terveillä keinoilla?

💎 Osa 4 - Oman näköinen elämä

Läheisriippuvaisuuteen taipuvainen herkästi sulautuu liiallisesti toisen elämään ja identiteettiin. Kuka olet ihan itseäsi varten? Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä? Miten säilytän itseni ja voin olla suhteessa?

Ilmoittaudu kurssille tästä

Mitä on läheisriippuvuus?

  • Läheisriippuvuus on sitä, että pitää yllä suhdetta itsensä kustannuksella, esimerkiksi liiallisella miellyttämisellä, hankaluutena tunnistaa tai ilmaista omia rajoja ja tarpeita, ylisopeutumalla, tms.
  • Läheisriippuvuus ei ole tyhmyyttä tai viallisuutta, vaan itseasiassa monin tavoin ymmärrettävää ja loogista pyrkimystä säilyttää rauhaa, rakkautta ja yhteyttä.
  • Läheisriippuvuuden takana on monesti alitajuista pelkoa hylätyksitulosta, yksinäisyydestä, tyhjyydestä, kontrollinmenetyksestä tai syyllistyksen kohteeksi jouhtumisesta.
  • Läheisriippuvuuden vastakohta ei ole riippumattomuus, vaan terve kiintyminen, johon kuuluu terve läheisyys ja terve erillisyys.

Ilmoittaudu mukaan nyt 

⭐ Kurssin hinta 69 € ja materiaali on käytössäsi 4 kk ostohetkestä. Tervetuloa mukaan! ⭐

Osallistu kurssille

Usein kysyttyä

"Minulla on jo kirja. Onko kurssi silti minulle vielä hyödyllinen?"

Kurssi sopii hyvin vaikka sinulla olisi jo kirja, verkkokurssilla käsitellään myös teemoja joita ei kirjaan mahtunut ollenkaan.

"Miten kurssi toteutetaan?"

Kurssi sisältää neljä videotallennetta jotka voit käydä läpi haluamassasi tahdissa. Kurssi sisältää myös harjoituksia toipumisen tielle.

"Voiko kurssin maksaa osissa?"

Kurssi on mahdollista maksaa myös osissa. Lue ohjeet täältä.