Verkkoluentosarja tunnelukoista

Markkinointihteistyössä Hidasta Elämää kanssa.

Ilmoittaudu mukaan!
Placeholder Image

18 erilaista tunnelukkoa

Verkkokurssilla tutkitaan tunnelukkojen syntymekanismia, sitä miten ne näkyvät käyttäytymisessä ja mitä tunnelukoilla yritetään ”ratkaista” ja varsin usein tavalla, joka tuo elämäämme henkistä kipua ja kärsimystä. 

 

Placeholder Image

Tunnelukot selittävät käyttäytymisemme syvempiä syitä

Tunnelukot ovat usein lapsuudessa ja nuoruudessa syntyneitä skeemoja, jotka tuovat ymmärrystä siihen, miksi toimimme kuten toimimme, miksi tietyt tunteet ja kokemukset toistuvat elämässämme.

Placeholder Image

Avaimia eheytymisen tueksi

Ymmärrys tunnelukoista tuo hyväksyvää tietoisuutta omista kipukohdista ja haasteista ja antaa konkreettista suuntaa, mikä juuri omalle eheytymiselle on tärkeää ja oleellista.

Verkkokurssi sopii sinulle joka...

💚 Olet taipuvainen suorittamaan ja tiedät jo että hellittäminen ei yleensä onnistu vaan tahdonvoimalla
💚 Et oikein tiedä miten vaativien tunteiden kanssa ollaan, joten tunteiden välttäminen tai niistä käsin reagoiminen on sinulle tutumpaa
💚 Huomaat että elämässäsi toistuu samankaltaiset kaavat etkä oikein tiedä miten toimia toisin
💚 Haluat oppia ymmärtämään ja hyväksymään itseäsi syvemmin
💚 Haluat oppia käsittelemään ja kohtaamaan vaativia tunteita viisaasti

Placeholder Image
Ilmoittaudu mukaan!

Verkkoluentojen teemat

Osa 1: Mitä tunnelukot ovat? Miten ne syntyvät? Tunnelukot eivät määritä kaikkea ihmisyydessä, vaan ovat enemmänkin alitajuisia syvärakenteita, selviytymiskeinoja. Mitä eheytyminen on ja mitä se kysyy? Tällä luennolla käsitellään lisäksi hylätyksitulon ja alistumisen tunnelukko.

Osa 2: Vaikeiden tunteiden kohtaaminen ja tunnesäätelytaidot. Uhrautumisen tunnelukko, riippuvuuden tunnelukko, suojattomuuden tunnelukko, epäonnistumisen tunnelukko.

 

 Osa 3: Erottelykyky ja itsereflektiotaidot. Tyypillisiä defenssejä, joita ihmissuhteissa nousee esille. Rankaisevuuden tunnelukko, Riittämättömän itsekontrollin tunnelukko, pessimistisyyden tunnelukko, vaativuuden tunnelukko. 

Osa 4: Tunnelukot ihmissuhteissa. Kaltoinkohtelun tunnelukko, emotionaalisen estyneisyyden tunnelukko, oikeutuksen tunnelukko, kietoutuneisuuden tunnelukko.

Osa 5: Terve läheisyys ja terve erillisyys. Tunnevajeen tunnelukko, hyväksynnän haun tunnelukko, vajavuuden tunnelukko, ulkopuolisuuden tunnelukko.

Voit kuunnella luennot silloin kuin sinulle sopii

Luentojen lisäksi tukenasi on pieniä itsereflektio harjoituksia

Ilmoittaudu mukaan

Verkkokurssin tiedot

  • Verkkokurssi sisältää 5 syvällistä luentoa (n. 60-75min)
  • Luentojen lisäksi on pieniä ohjattuja harjoituksia oman prosessin tueksi
  • Kurssi alkaa 25.10. jonka jälkeen voit kuunnella tai katsoa luennot silloin kun sinulle sopii, tarvitset vain toimivan nettiyhteyden
  • Aiempaa kokemusta tunnelukkojen kanssa työskentelystä ei tarvitse
  • Kurssin hinta 69 €
  • Materiaali käytettävissäsi 4 kk ostohetkestä
Eevi Vuoristo

Valmentajanasi toimii Eevi Vuoristo, joka on ratkaisukeskeinen terapeutti, pariterapeutti ja kirjailija.

Ilmoittaudu mukaan

Inhimilliset ja syvälliset verkkoluennot avaavat tunnelukkojen teemaa maanläheisesti, syvällisesti ja helposti ymmärrettävästi.

Ilmoittaudu mukaan

Tunnelukkotyöskentely ei ole kiitotie tai pikaratkaisu.

Tunnelukot ovat usein olleet vuosia aktiivisia, ja tästä syystä myös aika automaatiolla toimivia. Automaatioiden purkaminen kysyy toistoja, itseensä myötätuntoista sitoutumista sekä aikaa.

Eheytymistä ei voi eikä kannata yrittää suorittaa, mutta kärsivällisyyden harjoittaminen itseä kohtaan armollisuudella on viisasta.

Tilaa uutiskirje

Inhimillinen itsetuntemus uutiskirje, noin kerran viikossa suoraan sähköpostiosoitteeseesi.