"Parisuhde on kuin heijastinvalo haavoittuvaisiin kohtiimme"

Syksyn kurssin päivämäärät ilmoitetaan kesän aikana. 

Voit liittyä odotuslistalle niin ilmoitamme sinulle kun kurssille ilmoittautuminen on auki.

Placeholder Image
Ilmoittaudu odotuslistalle
Placeholder Image

Pyöriikö ajatukset jatkuvasti suhteen ympärillä? 

Ei hätää, et ole ainoa. Jatkuva suhteen kelaus ei ole kuitenkaan luultavasti auttanut. Suhteissa aktivoituu paljon alitajuisia kuvioita joiden ymmärtäminen ajatuksella voi olla haastavaa. Online kurssi tarjoaa tietoa ja tukea syvempään ymmärrykseen ja sen käytäntöön tuomiseen.

Placeholder Image

Toistuuko suhteissa samat kaavat ja kipeät tunteet?

Parisuhteet nostavat usein esiin herkkiä ja haavoittuvaisia teemoja joiden kanssa voi olla haastava olla. Mitä kuvioita sinun alitajuntasi tuo uudelleen näkyväksi? Mikä olisi sinulle autenttista kasvua? Näitä kysymyksiä tutkimme rehellisyydellä ja myötätunnolla.

Placeholder Image

Autenttisemmat ja aidosti läheisemmät ihmissuhteet

...lähtevät siitä että tulemme itsellemme läheisemmäksi ja otamme ennenkaikkea vastuun omasta osuudestamme. Oma voima on herkkää, aikuista, rehellistä ja joskus siihen kasvaminen kysyy meiltä valtavasti kärsivällisyyttä, myötätuntoa ja sitoutumista omaan prosessiimme. Sillä taantumia tulee jokaiselle.

 

Kurssi sopii sinulle:

💜 Joka tunnistat itsessäsi läheisriippuvaisia taipumuksia

💜  Joka olet valmis ottamaan vastuun omasta osuudestasi suhteissa sen sijaan että odotat toisen muuttuvan

💜 Huomaat että suhteissasi on toistuneet samankaltaiset kipeät kaavat ja tunteet ja haluat löytää ymmärrystä tietoisiin valintoihin

💜 Parisuhde tai uusiin ihmisiin tutustuminen tuo sinulle helposti ahdistuneisuutta tai ns. ylikelaamista

💜 Olit sitten parisuhteessa tai et, mutta haluat ymmärtää syvemmin itseäsi ja löytää keinoja aikuisiin suhteisiin.

Placeholder Image

Kurssi sisältää:

 Viikottaisen webinaarin johon voit osallistua livenä tai katsoa sen tallenteena (Webinaareilla on tilaa kysyä kysymyksiä)

 Itsereflektio tehtäviä kurssin teemoista

 3 x itsehoiva meditaatiota prosessin tueksi

 Kurssi alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin

✅ Kurssin hinta 79 €

✅ Mahdollisuuden ryhmän tukeen

Placeholder Image

Kurssin teemat ja webinaarien ajankohdat

💜 Ymmärrä itseäsi ja suhteitasi - Parisuhteissa toistuneet kaavat, mitä voit oppia itsestäsi?  Mitä on traumakemia? Miten varhaiset suhteet vaikuttavat aikuisiin suhteisiimme? Mitä oikeastaan suhteissa etsimme?

💜 Erilaiset minä-tilat ja niiden aktivoituminen parisuhteessa (ja muissakin ihmissuhteissa). Miksi joskus ”taantuu” ihmissuhteessa? Millaisen selviytymisroolin sinä olet oppinut? Mikä olisi sinulle autenttista kasvua? Miten kehittää rakastava aikuinen psyykkisesti itsensä tueksi?

💜 Yhteys ja yhteyden eri laadut - Mitä on kokea yhteyttä toiseen? Millaisia yhteyden osa-alueita on, ja mitkä ovat niistä sinulle luontaisia, mitkä ehkä haastavia? Millaista yhteyttä kaipaat?  Aikuisen parisuhteen raamit - Kun sanomme ymmärtävämme että suhde kysyy työtä- mitä se työ oikeastaan on? Milloin taas on aika todeta että suhdetta ei voi jatkaa?

💜 Femiini ja maskuliini energia.  Miten nämä erilaiset energiat vaikuttavat minussa? Uskallanko laskeutua femiiniin antautumiseen? Uskallanko ottaa maskuliinin tietoisuuden kohdan ja luoda rakastavia struktuureita? Miten femiini- ja maskuliini energiat voivat ilmentyä suhteessa ja miten harjoitella tasapainoa?

💜 Konfliktit ja kommunikaatio Konfliktit ovat pahimmillaan satuttavia oravanpyöriä, parhaimmillaan ne ovat kutsu syvempään ja autenttisempaan yhteyteen. Miten kommunikoida haastavissa tilanteissa? Miten kuunnella? 

💜 Terve erillisyys ja läheisyys -  Oma hemmetin arvokas elämä ja identiteetti. Mikä minussa on minua, olin suhteessa tai en? Miten suhteessa harjoitella tervettä erillisyyttä terveen läheisyyden käsiparina? Miten viihdyn itsessäni? Miten luomme suhteessa turvallisen tilan erillisyydelle & läheisyydelle?

Palautetta kurssista

"Ekaa kertaa osallistuin tällaiseen ja koin tämän todella hyväksi ja aiheet olleet hyviä ja tärkeitä. Rytmi ja kurssin rakenne ollut todella hyvä. Ollut myös aikaa pohti asioita sekä tehtävät aiheesta olleet hyviä lisäämään pohdintaa. Tämä matka kurssin parissa käänsi uuden sivun elämässä."

"Kiitos mahtavasta kurssista. Jokaiselta luennolta jäi asioita mieleen käsiteltäväksi ja teki hienoja oivalluksia mikä omaa käytöstä ohjaa ja mistä ne kumpuavat. Ja ehkä myös se myötätunto itseään kohtaan lisääntyi kun huomasi ettei näiden asioiden kanssa ole yksin ja näitä asioita voi opetella. Työ itsensä kanssa ei tietenkään tähän lopu, mutta nyt on enemmän ymmärrystä ja työkaluja ja aion palata videoihin myös uudestaan."

"Kiitos ihan tosi paljon tästä kurssista❤️ Paljon tullu uutta tietoa ja ymmärrystä itseä ja toisia kohtaan. Sulla on aivan ihana tapa puhua näistä asioista tosi lempeellä ja myötätuntoisella tavalla. Iso kiitos vielä❤️"

"Tämä webinaari ollut itselle tosi merkityksellinen ja myös oikea-aikainen. Kiitokset Eevi. Pidän tosi paljon siitä, kuinka sanoitat asioita!"


Ilmoittautuminen kurssille aukeaa lähempänä syksyä

Ilmoittaudu odotuslistalle

Usein kysyttyä

"Minulla on jo kirja. Onko kurssi silti minulle vielä hyödyllinen?"

Kurssi sopii hyvin vaikka sinulla olisi jo kirja, online kurssilla käsitellään myös teemoja joita ei kirjaan mahtunut ollenkaan. 

"Mitä tarkoittaa online kurssi?"

Kurssi toteutetaan webinaareina ja niihin osallistuaksesi tarvitset ilmaisen Zoom Cloud Meeting ohjelman. Tarkemmat ohjeet saat osallistuttuasi kurssille. Jos tekniikka mietityttää niin ei hätää, webinaareista tehdään tallenteet ja voit katsoa ne milloin haluat.

"Entä jos en pääse paikalle juuri tuohon aikaan?"

Webinaareista tehdään tallenteet joten jos et pääse paikalle niin voit katsoa tallenteet kun sinulle sopii. Online tapahtumassa sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä, niille on varattu erikseen aikaa.